Výkriky do tmy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tak na začiatok ....

Na úvod reči...
 Tak na začiatok by som sa mal asi predstaviť , ale to nespravím .
 Nakoľko témy o ktorých budem písať , budú niekedy moc osobné , inokedy na hraniciach zákona , dúfam , že je to pochopiteľné . Môžem však o sebe prezradiť , že som 25 ročný(roč. 1987) mladý muž narodený a bývajúci v Bratislave , mám ukončené stredoškolské vzdelanie - bez maturity v odbore kuchár- čašník , ale už niekoľko rokov sa tomuto povolaniu vyhýbam ... Medzi moje záľuby patrí príroda , rybárčenie , autá , dobrá hudba (hlavne elektronická ako trance , schranz , dnb .... ale raz za čas nepohrdnem ani dobrým rockom , metalom alebo slovenským rapom) , ďalej aj TV alebo PC , voľakedy by som bez váhania pridal aj šport , ale o tom môžem po operácii pľúc spred dvoch rokov snívať(o tomto určite viac v ďalších témach...)
 Ešte sa vopred ospravedlňujem za prípadné gramatické preklepy , príp. ak mi sem-tam ujde nejaký mäkčeň alebo dĺžeň , pretože na PC nie som zviknutý dbať na pravopis .
 Tak dúfam , že väčšina mojich článkov bude pre Vás prínosom a aj keď možno nie vždy budú moje názory zhodné s Vašimi , rád si vypočujem (prečítam) pohľad z Vašej strany .

 Želám príjemné čítanie .

Príhovor | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014